• Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

Mondhygiënist in Monster

Wilt u mond- of tandvleesproblemen voorkomen of wilt u een bepaald probleem verholpen hebben? Maakt u dan een afspraak bij Prophyliss, uw mondhygiënist in Monster. Prophyliss biedt diverse behandelingen om uw mond gezond te krijgen en zo lang mogelijk te behouden.

De problemen die uw mondhygiënist in Monster kan verhelpen

U kunt voor diverse mond- en tandvleesproblemen een afspraak maken bij Prophyliss. Het is niet alleen belangrijk om problemen zo snel mogelijk te verhelpen, maar het is nog beter om deze problemen te voorkomen. Om die reden biedt Prophyliss voorlichting en instructie omtrent uw mondhygiëne, zodat u hierna weet hoe u het beste voor uw gebit kunt zorgen.  

Veel mensen hebben last van tandsteen, tandvleesproblemen, cariës, een slechte adem, vieze smaak of gevoelige tandhalzen. Veel van deze problemen ontstaan door tandplaque. Als het gebit niet goed gereinigd wordt, dan zal de tandplaque zich op de tanden en kiezen ophopen. Na verloop van tijd verandert tandplaque in tandsteen, wat een irritatiebron vormt voor het tandvlees en andere omliggende weefsels. Het tandvlees raakt ontstoken en komt wat los van de tanden en kiezen.

Als u langere tijd met een tandvleesontsteking rond blijft lopen, neemt de kans op Parodontitis toe. Parodontitis is een vergevorderde tandvleesontsteking waarbij het tandvlees en het kaakbot aangetast worden. Een professionele gebitsreiniging is bedoeld om tandvleesontstekingen tegen te gaan en te voorkomen in de toekomst.

Mocht u last hebben van tandvleesproblemen, zoals bloedend tandvlees, terugtrekkend tandvlees of één van de eerde genoemde klachten? Dan is het zeker aan te raden om een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Een regelmatig bezoek aan de mondhygiënist voorkomt namelijk de kans op tandvlees- en andere mondproblemen.

Wilt u een afspraak maken bij Prophyliss?

Voor het maken van een afspraak bij de mondhygiënist in Monster kunt u telefonisch contact opnemen via 06 83 67 55 69. Natuurlijk helpen wij u graag als u bijvoorbeeld vragen heeft over de behandelingen. Bellen mag altijd, maar u kunt uw vragen ook per e-mail sturen naar info@prophyliss.nl.