• Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

Mondhygiënist nabij Naaldwijk

Wilt u tandvlees- of andere mondproblemen voorkomen of wilt u een bepaald probleem laten verhelpen? Maakt u dan een afspraak bij Prophyliss, uw mondhygiënist in de omgeving van Naaldwijk. Prophyliss biedt diverse behandelingen om uw mond gezond te krijgen en zo lang mogelijk te behouden.

Welke behandelingen biedt Prophyliss aan?

Prophyliss biedt diverse behandelingen aan zoals een periodieke controle, een gebitsreiniging of het behandelen van tandvleesproblemen. De meeste preventieve behandelingen zijn bedoeld om diverse tandvlees- en mondproblemen te voorkomen. Het is tenslotte beter om problemen te voorkomen dan ze te genezen.

De meeste mondproblemen kunt u zelf voorkomen door uw gebit goed te verzorgen. Misschien weet u niet hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen, daar biedt Prophyliss hulp! U wordt verteld hoe u uw gebit dient te verzorgen voor een optimale mondhygiëne. Hierbij worden verschillende instructies gegeven, zodat u precies weet wat u zelf kunt doen om uw mondhygiëne optimaal te houden.

Uw mondhygiënist nabij Naaldwijk biedt u hulp bij mondproblemen

Veel mensen hebben last van tandsteen, tandvleesproblemen, gaatjes, een slechte adem, vieze smaak of gevoelige tandhalzen. Veel van deze problemen ontstaan door tandplaque. Als het gebit niet goed gereinigd wordt, dan zal tandplaque zich op de tanden en kiezen ophopen. Na verloop van tijd verandert tandplaque in tandsteen, wat een irritatiebron vormt voor het tandvlees en andere omliggende weefsels. Het tandvlees raakt ontstoken en komt wat los van de tanden en kiezen.

Als u langere tijd met een tandvleesontsteking rond loopt, neemt de kans op Parodontitis toe. Parodontitis is een vergevorderde tandvleesontsteking waarbij het tandvlees en het kaakbot aangetast worden. Dit kan resulteren in het verliezen van tanden of kiezen.

Tandvlees- en andere mondproblemen worden grotendeels verholpen door uw gebit met regelmaat te laten reinigen door uw mondhygiënist.

Afspraak maken bij Prophyliss, uw mondhygiënist in de omgeving van Naaldwijk?

De praktijk is centraal gelegen in Monster, dit is in de nabije omgeving van Naaldwijk. Voor het maken van een afspraak bij Prophyliss kunt u telefonisch contact opnemen via 06 83 67 55 69. Natuurlijk helpen wij u graag als u vragen heeft over de behandelingen. Bellen mag altijd, maar u kunt uw vragen ook per e-mail sturen naar info@prophyliss.nl.